dinsdag 19 maart 2013

gєℓηαgєℓѕ

Hey!

Ik heb 2 dagen terug weer gelnagels bij mij zelf gemaakt. Ik ga jullie vertellen, hoe je gelnagels zelf kunt maken en wat je er voor nodig hebt.
Laten we beginnen!
Je kunt op 2 manieren gelnagels maken. Je hebt een eenvoudige manier, als je het zo doet, heb je alleen een basecoat, een gelnagellak, een UV lamp en een topcoat nodig.
Je hebt ook een uitgebreide manier. Deze gebruikt de schoonheidsspecialiste. Hun brengen verschillende lagen gel aan. Zelf weet ik niet precies hoe dit moet.


Ik heb het gedaan op de eenvoudige manier, met een extraatje van mijzelf erbij. Laten we beginnen! Breng eerst de basecoat aan. Ik gebruik de nagelverharder van etos.Doe dan een laagje gel nagellak over je nagels, en leg je hand 2 a 3 minuten onder een UV lamp. Ik heb zelf 2 lagen aangebracht, voor extra bescherming. Ik gebruik de gelnagellak van MILD EAST, dit is te koop via ebay. Met 1 laag blijft het 2 weken zitten. Bij mij blijven 2 lagen ongeveer 3 weken zitten. Als je wilt kun je er nu iets op maken van nailart. Zelf heb ik op 5 nagels kleine pareltjes gedaan. Doe er een laagje topcoat overheen, en klaar zijn je nagels!
Dit is mijn eindresultaat:
 
Ik ben nu  bijna 3 dagen veder, en er zijn 2 pareltjes af. 2 op mijn linker hand. Op mijn rechterhand zit alles er nog op. Voor de rest, is er nog helemaal geen beschadiging aan de gelnagellak.
Bedenk er wel bij, ik rij 2x per week paard, en ik hockey 2x in de week.
 Ik heb de plekken waar de pareltjes missen omcirkeld. 



Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!
Laat hier onder weten wat je er van vond! 
xxxxx Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier bij de reactie's weten, wat jij van dit artikel vind!